wo. mei 22nd, 2024

XCP Rust Blocker Flacon met Spraykop 500 ml.

XCP Rust Blocker Flacon met Spraykop 500 ml.

 22,95

XCP Rust Blocker Flacon 500 ml. met Spraykop

DE ULTIEME ROESTBESCHERMING, TEST WINNENDE PROTECTIE!

  • Elastische, heldere langwerkende spray.
  • Verslaat ALLE concurrenten. Bekijk de testen.
  • Bestand tegen scheurtjes en krassen.

Beschrijving

XCP Rust Blocker

DE ULTIEME ROESTBESCHERMING, TEST WINNENDE PROTECTIE!

  • Elastische, heldere langwerkende spray.
  • Verslaat ALLE concurrenten. Bekijk de testen.
  • Bestand tegen scheurtjes en krassen.

BESCHERMT TOT 500 KEER LANGER DAN DE MEESTE MULTIPURPOSE SMEERMIDDELEN

VOLGENS STANDAARD ZOUTMIST TESTEN VOLGENS:ASTM B117 / ISO 9227 / DIN 50021

Industriële Sterkte

XCP Rust Blocker is een corrosiewerend product dat een elastische, langdurig beschermende barrière vormt op staal, metaal of legeringen.

Kras & Scheurbestendig

De actieve ingrediënten in XCP Rust Blocker vormen een heldere kras- en barstbestendige film die beschermt tegen roest en corrosie.

Heldere film

De hechting van het product met het metalen oppervlak zorgt voor marktleidende corrosieweerstand – helder en onzichtbaar.

Op vele manieren aante brengen

Rust Blocker kan worden opgebracht. Sprayen, spuiten, wrijven, dompelen, met de kwast opbrengen etc.

BESCHERMING VAN WERELDKLASSE

XCP Rust Blocker is een zachte, corrosiewerende verbinding die op vele manieren kan worden aangebracht (spuiten, vegen, borstelen of zelfs door het onderdeel erin te dompelen) .

Rust Blocker creëert een zachte, langdurige beschermende barrière om elk oppervlak van staal, metaal of legeringen te beschermen tegen de effecten van roest en corrosie.

Het oppervlak is voorzien van een zachte coating die bestand is tegen scheuren. Afhankelijk van het vereiste beschermingsniveau kan de dikte eventueel verder worden verminderd door middel van polijsten.

De hechting van de film met het metalen oppervlak zorgt voor ultieme corrosiebestendigheid. Het XCP-productassortiment is oorspronkelijk gemaakt voor de industriële markt, en nu ook beschikbaar voor particulieren.

GEWOON HET BESTE

XCP Rust Blocker dringt door voordat het droogt, wat vereist is in de luchtvaartindustrie, en is goedgekeurd voor gebruik door Westland Helicopters en het BSB-team van Honda Racing.</span >

In alle onafhankelijke tests komt de XCP Rust Blocker als winnaar uit de bus. Bekijk hier enkele van de tests.

 

XCP RUST BLOCKER KAN OVERAL WORDEN GEBRUIKT

De hoogwaardige corrosieremmende eigenschappen maken XCP de beste keuze voor roestbescherming in veel industrieën.

Roestbescherming binnen de motorindustrie is altijd belangrijk geweest door de elementen waaraan de motorfiets van nature wordt blootgesteld. Wegen bedekt met zout, water ,vuil en insecten zijn een dagelijkse marteling voor een motorfiets.

XCP Rust Blocker is snel de nr. 1 favoriete roestbeschermingsspray voor de motorfiets industrie in het VK aan het worden en neemt nu Europa over – het is goedgekeurd voor gebruik door het BSB-team van Honda Racing.

Na het winnen van een aantal onafhankelijke tests binnen de motorfiets Industrie (zie tests hier), overtreft de roestblokker alle andere bekende roestblokkers wat betreft prestaties, niet-kleverigheid en gebruiksgemak.

Blootgestelde metalen oppervlakken, waaronder motorcomponenten, ophangingseenheden, onderstel, chroom, elektrische verbindingen, motoren, assen en aluminium zijn beschermd tegen roest, corrosie en galvanische corrosie .

Professionele, amateur- en particuliere fietsers worden allemaal geconfronteerd met dezelfde uitdagingen op het gebied van roestbescherming.

XCP Rust Blocker is ideaal voor de fietsindustrie, het kan alle soorten fietsen beschermen en conserveren – van gewone stadsfietsen tot racefietsen en mountainbikes – zelfs raceteam Andy Moore Autocentres/J.E. James Racing Team gebruikt het.

Fietswinkels in heel Europa beginnen XCP Rust Blocker op te nemen in het assortiment onderhoudsproducten.

XCP Rust Blocker is goedgekeurd voor de luchtvaart volgens DEF STAN 68/10, Het dringt door voordat deze droogt, zoals vereist door de luchtvaartindustrie.

In de luchtvaart staat veiligheid altijd voorop, wat een zeer hoge kwaliteit van onderhoud betekent, het altijd in perfecte staat houden van het vliegtuig.

XCP Rust Blocker beschermt opmerkelijk beter dan de bestaande roestbeschermingssprays in de vliegtuigindustrie en wint alle onafhankelijke tests en is goedgekeurd voor gebruik door Westland Helicopters. Bekijk enkele van de tests hier.

Op zee zijn corrosie en roest natuurlijk een groot probleem waarmee rekening moet worden gehouden bij het bouwen en onderhouden van zeeschepen en boten.

Het maakt niet uit of u zich in de professionele- of hobby-hoek bevindt, XCP Rust Blocker is ideaal voor gebruik zowel bij aanbouw en productie als bij onderhoud voor professionele schepen, privéboten en jachten.

Alle XCP-producten worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd door Marott Graphic Services, een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie, dat beschermingsmiddelen en smeermiddelen maakt voor persrollen die draaien tot 15.000 tpm, met een kracht tot wel 40.000 Newton.

De barre omgevingsomstandigheden op moderne persen, waar nikkel en staal constant in contact komen met vocht en hoge temperaturen, betekent dat corrosie een belangrijk en kostbaar probleem is .
XCP Rust Blocker is speciaal ontworpen om deze problemen te voorkomen.</p >

Op dit moment wordt het in veel industrieën al gebruikt, simpelweg omdat het als beste uit de bus komt. Goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten van apparatuur zoals Manroland en Heidelberg.

VERSCHIL TUSSEN XCP RUST BLOCKER EN TRADITIONELE ANTI-ROEST BEHANDELINGEN

Waar traditionele roestwering in de auto-industrie (zowel van autofabrieken als aftermarket-apparatuur) typisch een ondercoating op basis van rubber, polyurethaan, was, paraffine of asfalt is die vaak een dikke en visueel zware beschermende laag geeft, is de XCP Rust Blocker het totaal anders.

XCP is helder, niet-kleverig en gemakkelijk aan te brengen.

AANBRENGMETHODES

Voor veel hobby- en thuis-projecten zal Rust Blocker het meest handig zijn in spuitbussen of Sprayfles zonder drijfgas, maar vanwege zijn toepassingen in de industrie wordt het ook aangeboden in cans van 5 liter voor gebruik in productie.

De spray kan ook worden geleverd met een flexibele verleng-lans om holtes in auto’s, vliegtuigen, industriële constructies, enz. te bereiken.

ONAFHANKELIJKE TESTS & BEOORDELINGEN

XCP Rust Blocker beschermt tot 500 keer langer dan de meeste multifunctionele smeermiddelen in de testmethode: Salt Fog Testing ASTM B117 / ISO 9227 / DIN 50021. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit is wat andere tests en artikelen in tijdschriften zeggen…

RiDE Magazine

Getest: 5 roest protectors
Winnaar: XCP Rust Blocker

De test is gepubliceerd in RiDE Magazine januari 2020 en XCP kwam uit de vergelijking als “Best Buy”.

RiDE Magazine is het toonaangevende blad voor motorrijders in het Verenigd Koninkrijk.

 

Bike Social

Getest: 10 roest protectors
Winnaar: XCP Rust Blocker

Lees over deze test hier of bekijk de video hier:

[ux_image id=”755″ link=”https://www.youtube.com/watch?v=R5LSxpoqcWo”]

BikeSocial is de snelst groeiende motorrijders- community in het VK.

MCN – Motorcycle News

Motor Cycle News, met bijna een half miljard verkochte magazines en meer dan 1,5 miljard lezers, geeft de XCP Rust Blocker:

5 van de 5 sterren.

Lees de review hier.

 

Extra informatie

Gewicht 0,5 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “XCP Rust Blocker Flacon met Spraykop 500 ml.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *