do. jun 13th, 2024

Superlube Siliconen Heat Sink Compound – 98003 tube 85 gram

Superlube Siliconen Heat Sink Compound – 98003 tube 85 gram

 12,95

Super Lube® Heatsink  Compound is een niet-uithardende siliconenpasta, gemengd met thermisch geleidende, fijne metaaloxidepoeders. Het zal niet uitharden, uitdrogen of smelten, en helpt bij de efficiënte overdracht van warmte weg van elektronica en elektrische componenten. Ideaal voor het bevestigen van koellichamen en koelvinnen op elektronische componenten zoals processoren en andere computer onderdelen. Tube 85 gram. Super-lube nummer #98003

Beschrijving

Super Lube® Heatsink  Compound is een niet-uithardende siliconenpasta, gemengd met thermisch geleidende, fijne metaaloxidepoeders. Het zal niet uitharden, uitdrogen of smelten, en helpt bij de efficiënte overdracht van warmte weg van elektronica en elektrische componenten.

Ideaal voor het bevestigen van koellichamen en koelvinnen op elektronische componenten zoals processoren en andere computer onderdelen.

Doordat het niet uithardt, zal het ervoor zorgen dat de onderdelen beter gekoeld blijven, dus beter presteren (ook bij extreem overklokken) en langer meegaan.

Super Lube® Heatsink Thermal Conductive Compound kan worden gebruikt bij temperaturen van -40 °F tot 500 °F (-40 °C tot 260°C).

tube 85 gram Super-Lube nummer #98003

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superlube Siliconen Heat Sink Compound – 98003 tube 85 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *