ma. apr 22nd, 2024

Superlube Silicone Dielectric and Vacuum Vet – 91003 tube 85 gram

Superlube Silicone Dielectric and Vacuum Vet – 91003 tube 85 gram

 19,95

Super lube diëlektrisch vet is een siliconenvet met hoge diëlektrische weerstand voor het afdekken, beschermen en isoleren van elektrische componenten en connectoren.

Tube 85 gram Super-Lube nummer #91003

Beschrijving

Super lube diëlektrisch vet is een siliconenvet met hoge diëlektrische weerstand voor het afdekken, beschermen en isoleren van elektrische componenten en connectoren.

Het vet is waterbestendig, compatibel met de meeste plastics en beschermt tegen vocht en vuil.

– Uitstekend bestand tegen koud, warm, zoet & zout water
– Smelt, droogt of loopt niet uit
– Breed temperatuurbereik van -43°C tot +260°C
– Compatibel met de meeste plastics en rubbers
– NSF H-1 goed gekeurd voor gebruik in voedingsindustrie

Super Lube® Silicone Diëlektrisch en Vacuümvet is een speciaal samengestelde niet-uithardende siliconenverbinding die superieure prestaties vertoont in zowel elektrische als vacuümtoepassingen.

Super Lube® Silicone Diëlektrisch en Vacuümvet dicht af, beschermt en isoleert elektrische componenten en connectoren. Het is waterdicht en vormt een barrière tegen vocht en andere verontreinigingen in vele soorten elektrische componenten.

Super Lube® Silicone Diëlektrisch en Vacuümvet helpt de totale leksnelheid in vacuümtoepassingen te verminderen door de ruimtes van de oppervlakken van de flenzen te vullen en de permeatiesnelheid van het elastomeer te verlagen. Het presteert beter in zowel vacuüm- als druksystemen.

Super Lube® Silicone Diëlektrisch en Vacuümvet is een NSF-geregistreerd Food Grade-smeermiddel, geclassificeerd als H1 voor incidenteel contact met voedsel. Voldoet aan de voormalige USDA (H1)-richtlijnen. Het is doorschijnend wit, schoon en helder van uiterlijk en vertoont een hoge diëlektrische sterkte.

Super Lube® siliconen diëlektrisch en vacuümvet is compatibel met de meeste rubber- en kunststofverbindingen. Zie Compatibiliteitstabel onder Technische bronnen voor meer informatie.

Super Lube® siliconen diëlektricum en vacuümvet is koosjer gecertificeerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superlube Silicone Dielectric and Vacuum Vet – 91003 tube 85 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *